Автоновини

Спецверсію кросовера Hyundai Kona присвятили Залізній Людині

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai представила спеціальну версію компактного кросовера Kona, яка присвячена супергероєві Marvel Залізній Людині. Новинка носить назву Iron Man Edition і була показана публіці на виставці Comic-Con 2018 у Сан-Дієго. Виробництво автомобіля почнеться в грудні нинішнього року. Продажі машини стартують вже в наступному році. Новинка буде випущена обмеженим тиражем.

Kona Iron Man Edition отримала нову передню оптику з незвичайними денними ходовими вогнями, які нагадують маску Залізної Людини. Також автомобіль оснащується особливою V-образною виштамповкою на капоті, емблемами у вигляді маски Залізної Людини на передніх крилах, наклейками Stark Industries на нижній носовій частині і задніх дверях, а також 18-дюймовими колісними диски з зображенням Залізної Людини на ковпачках.

Машина відрізняється гравіюванням Iron Man на задніх стійках і темно-хромованою фальшрадіаторною решіткою. Кузов кросовера забарвлений в матово-сірий Iron Man.

У салоні на приладовому щитку і ручці селектора нанесена підпис Тоні Старка. Проекційний дисплей і центральна консоль мають візуальне оформлення в стилі Залізної Людини, а також встановлюються нові сидіння.

Також в планах компанії Hyundai розробити спортивну модифікацію компактного кросовера Kona. У разі якщо проекту дадуть «зелене світло», новинка отримає приставку в назві N. Швидше за все, прем’єра автомобіля відбудеться не раніше 2020 року.

Стандартна версія Kona доступна з чотирма моторами на вибір. Найпростіші версії кросовера можна купити з 1,0-літровим бензиновим турбомотором потужністю 120 кінських сил. З таким двигуном до 100 км / год Kona розганяється за 12 секунд. Також доступний 1,6-літровий бензиновий турбомотор з віддачею 177 кінських сил. З таким двигуном розгін до «сотні» займе 7,9 секунди. Максимальна швидкість – 200 км на годину. Ще один агрегат – 2,0-літровий атмосферник потужністю 147 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook