Автоновини

Audi представила оновлене сімейство TT

Фото: Audi

Компанія Audi представила оновлену версію TT. Автомобіль буде доступний для покупки в кузові родстер і купе. Продажі рестайлінгової Audi TT в Європі повинні початися до кінця нинішнього року. У Німеччині новинка вже отримала офіційний цінник – від 35 000 євро.

Оновлена Audi TT отримала інші повітрозабірники, нову світлодіодну оптику і змінені бампери. Вже в базовій версії для ТТ доступні датчики світла і дощу, 17-дюймові диски і обігрів дзеркал.

Audi TT оснащується безальтернативним 2,0-літровим бензиновим двигуном. Агрегат доступний у двох версіях: потужністю 197 і 245 к.с. Мотор може працювати спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач або семідіапазонним «роботом».

Новинка також отримала «заряджену» версію під назвою TTS, яка комплектується 306-потужним бензиновим агрегатом. З таким мотором автомобіль розганяється до першої «сотні» за 4 секунди.

До 20-річного ювілею моделі Audi підготувала спеціальну версію автомобіля під назвою Audi TT 20 years. Новинка виконана з стилі концепту 1995 року. Кузов пофарбований в сірий колір, а ще такий автомобіль відрізняється ліхтарями Matrix OLED, 19-дюймовими колісними дисками, патрубками вихлопної системи з нержавіючої сталі і особливими шильдиками.

Audi TT поточного покоління була представлена в 2014 році на автосалоні в Женеві. Автомобіль став легше за свого попередника на 50 кг. У Україні автомобіль можна придбати тільки в кузові купе. Ціни на машину починаються від 1 391 954 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook