Автоновини

В Україну можуть хлинути нові авто з Європи по привабливим цінам

Можливий торговий конфлікт між США і Євросоюзом, викликаний заявою Трампа про введення 20-відсоткового мита на авто з ЄС, може зіграти на руку українським автолюбителям, пише Autocentre.

В даний момент в європейських портах «зависли» великі партії автомобілів, вироблених для американського ринку. У разі введення нового мита з рештою в портах авто потрібно буде щось робити і тут настане черга українських покупців.

Як зазначив президент Association of Troubleshooters Сергій Креймер: «Для українців це тільки плюс, тому, що ці автомобілі будуть продаватися в портах для тих, у кого є готівка».

Як приклад Креймер привів «американський» Mercedes-Benz Е-Class, який в хорошій комплектації обійдеться в 40 тисяч доларів, що становить приблизно 45% від його реальної вартості.

До ціни покупки додається аукціонний і портовий збір, а також транспортні витрати вивезення авто з території ЄС, але в будь-якому випадку це дуже хороша економія.

Крім того, такі автомобілі потрібно переобладнати під європейський ринок, наприклад, оптику, що не відповідає євронормам. Але з огляду на наші реалії для вирішення цієї проблеми, можна знайти безліч способів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook