X

Компанія SCG анонсувала прем’єру нового спорткара у ретро-стилі

Італійська компанія Scuderia Cameron Glickenhaus (SCG), заснована американським підприємцем Джеймсом Глікенхаус, опублікувала перше тизерне зображення своєї нової моделі під назвою SCG006. Судячи з нього, з двома дверима спорткар буде виконаний в ретро-стилі. Дизайн новинки нагадує Ferrari 250, а бічні вихлопні труби явно запозичені у Shelby Cobra.

Всі технічні характеристики поки тримаються в секреті. За даними Caradvice, новинка отримає бензиновий двигун V8 Chevrolet LT4. Двигун зможе працювати спільно з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Кузов машини буде виконаний з карбону.

У минулому році Scuderia Cameron Glickenhaus (SCG) представила надлегкий суперкар 004S. Головною особливістю купе стала незвичайна посадкова формула 1 + 2 – як у знаменитого суперкара McLaren F1. В основу SCG 004S лягла карбонова архітектура і кузов, завдяки чому маса автомобіля склала +1179 кілограмів. Спорткар укомплектували п’ятилітровим бітурбо мотором V8, що розвиває 650 к.с. і 720 Нм крутного моменту.

Також влітку 2017  SCG змогла отримати офіційний статус автовиробника в США. У планах компанії виробляти від чотирьох до шести автомобілів в цьому році і від восьми до десяти в 2019 році. Машини будуть збиратися в Нью-Йорку, проте в SCG не виключають можливість перенесення збірки.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post