Автоновини

Aston Martin розробить безпілотний коптер

Фото: Aston Martin

Компанія Aston Martin прийняла рішення розробити безпілотний літальний апарат. Як повідомляє Autocar, також в проекті беруть участь Rolls-Royce, університет Cranfield і підприємство Cranfield Aerospace Solutions. Незвичайний транспортний засіб облаштована трьома посадочними місцями і називається Volante Vision Concept.

Літальний апарат має поворотні гвинти, які забезпечують можливість вертикального зльоту і посадки. Очікується, що перший працюючий зразок Volante Vision Concept випустять в 2020 році.

Керує проектом головний креативний директор Aston Martin Марек Райхман. За його словами, Volante Vision Concept дасть уявлення про «нове покоління міського транспорту». У компанії стверджують, що літальний апарат отримає гибридно-електричну силову установку. Інші технічні характеристики Volante Vision Concept поки невідомі.

У березні нинішнього року стало відомо, що Audi приєдналася до проекту створення літаючого автомобіля Pop. Up, розробку якого веде авіабудівна компанія Airbus і італійське кузовне ательє Italdesign. Очікується, що німці повинні принести в проект свій досвід в області електричних технологій і батарей, а також систем безпілотного управління. У свою чергу Airbus відповідає за створення повітряного модуля, а Italdesign – за розробку зовнішнього вигляду літаючого автомобіля.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook