Автоновини

Опубліковані перші фотографії салону відродженої Toyota Supra

Фото: Motor1

Фотошпигунам вперше вдалося зняти салон нового спорткара Toyota, для якого відродять назва Supra. Знімки були опубліковані виданням Motor1. Автомобіль отримає великий дисплей інформаційно-розважальної системи, уніфіковане кермо з перемикачем режимів і сенсорну панель приладів.

Нову Supra оснастять шестициліндровим двигуном і приводом на задні колеса. За попередніми даними, мова йде про агрегат BMW, який буде розвивати близько 340 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Купе зможе прискорюватися з місця до 100 км / г приблизно за 4,5 сек.

Базова версія спорткара отримає дволітровий чотирициліндровий турбований двигун потужністю 250 к.с. Надалі у моделі з’явиться версія з гібридною силовою установкою, створеною на основі цього ж мотора. Плюс до всього, пізніше у купе буде «заряджена» GRMN-модифікація.

Нова Supra розділить платформу з родстером BMW Z4 третього покоління – німецькі і японські фахівці спільно ведуть розробку шасі для спорткара нового покоління з 2014 року. У модельній лінійці японського бренду автомобіль займе щабель вище GT86 і стане новим флагманським купе японської компанії. Продажі автомобіля повинні початися в першій половині наступного року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook