Автоновини

«Вольво Україна» до свого 20-річчя анонсує лімітовану серію вантажівок

Фото: Volvo

В цьому році компанія «Вольво Україна» святкує знаменну подію – 20 років успіху. І в якості подяки клієнтам і партнерам за прихильність, довіру і підтримку компанія пропонує лімітовану ювілейну серію вантажівок 20 YEARS OF SUCCESS LIMITED EDITION. Це чотири специфікації легендарних автомобілів Volvo FH і Volvo FM за спеціальною ціною, з особливими умовами обслуговування і під низький відсоток фінансування.

Volvo FH 500 EURO6 стане ідеальним вибором для магістральних перевезень. Надійна вантажівка, яка адаптована для українських доріг, має тривалий експлуатаційний ресурс і відрізняється помірним споживанням палива. Автомобіль оснащений двигуном потужністю 500 к.с., 12-швидкісною механічною автоматизованої КПП I-shift, а також функцією блокування диференціала. У комплектацію включений преміум пакет комфорту водія, адаптивний круїз контроль, системи аварійної зупинки, контролю тиску в шинах, контролю мертвої зони, мультимедійна система високого рівня і повний аеродинамічний пакет. Маса автопоїзда складає до 44 т, а навантаження на передню і задню вісь – 7,5 т і 13 т відповідно.

 

Версія Volvo FH 420 EURO5 призначена для регіональних перевезень. Від Volvo FH 500 вантажівка відрізняється двигуном, потужність якого становить 420 к.с. Крім інших опцій, в комплектації Volvo FH 420 передбачений високий повітрозабірник і високий кліренс, передпусковий підігрівач двигуна і захист картера.

 

Volvo FM 450 EURO5 – краще рішення для будівельної галузі. Потужний 450-сильний двигун працює в парі з 12-швидкісною механічною автоматизованої КПП I-shift. Маса автопоїзда може досягати 56 т, а навантаження на передню і задню вісь – 8 т і 13 т відповідно. Крім опцій безпеки, паливної економії і комфорту водія, FM 450 оснащений системою курсової стабілізації ESP, високим повітрозабірником і високим кліренсом, передпусковим підігрівачем двигуна, захистом картера, захистом передніх ліхтарів і захистом пневматичного обладнання, а також сталевим бампером й спальним місцем підвищеної комфортності.

Але «найяскравіша» новинка, безумовно, Volvo FH Dragon 20 Years of Success Edition. Ця ексклюзивна вантажівка випущена в єдиному екземплярі на честь 20-річчя Volvo Trucks Україна. Преміальна інноваційна модель гарантує найвищу продуктивність, економічність палива, безпеку, бездоганну керованість і спеціальний дизайн екстер’єру.

Покупці будь-якої вантажівки ювілейної лінійки отримують річну передплату на систему контролю автопарку Dynafleet. Крім цього, вони мають можливість придбати авто в лізинг терміном на 4 роки під 6% і укласти 4-річний контракт на технічне обслуговування.

З детальними специфікаціями Ви можете ознайомитися за посиланням: https://www.volvotrucks.com.ua/uk-ua/20years.html

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook