Автоновини

Skoda випустить спортивний електричний кросовер

Компанія Skoda через чотири роки випустить «заряджений» електричний кросовер, який отримає приставку vRS в назві. Про це з посиланням на главу відділу маркетингу чеської марки Алена Фейві повідомляє видання Autocar.

За словами топ-менеджера, кросовер буде відрізнятися від стандартної версії моделі спортивним оформленням екстер’єру та інтер’єру, перенастроєним шасі і рульовим керуванням. При цьому Фейві зазначив, що новинка не обов’язково повинна вийти могутніше звичайного кросовера.

Перший серійний електрокар «Шкоди» з’явиться в 2020 році. Ним стане кросовер, який займе місце в лінійці посередині моделей Karoq і Kodiaq. Новинку побудують на модульній платформі MEB, розробленої концерном Volkswagen спеціально для електричних автомобілів.

Прототип подібної моделі був показаний у вересні 2017 року на Франкфуртському автосалоні. Концепт Vision E укомплектували двома електромоторами сумарною потужністю 306 к.с., які передають тягу на обидві осі. Максимальна швидкість кросовера склала 180 км на годину. Запасу батарей вистачить, щоб проїхати близько 500 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook