X

Крос-купе Porsche Cayenne помітили на тестах

Фото: Motor1

Компанія Porsche приступила до дорожніх випробувань купеобразної версії Cayenne третього покоління. Шпигунські фотографії з тестів були опубліковані виданням Motor1. За їхніми даними, прем’єра автомобіля відбудеться в наступному році. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Судячи з фотографій, автомобіль отримає новий передній бампер і видозмінену задню частину кузова. У профіль кросовер буде нагадувати Panamera другого покоління. Серйозні зміни очікуються і в салоні машини.

Швидше за все, в моторну гамму новинки увійде 2,6-літровий бензиновий двигун V6. Потужність агрегату становить 440 к.с. Також очікується поява 4,0-літрового агрегату з віддачею 550 к.с. Не виключено що новинка також отримає надпотужну гібридну версію.

Основними конкурентами автомобіля називаються BMW X6 і Mercedes-Benz GLE Coupe. Виробництво новинки налагодять на заводі в Лейпцігу. На цьому ж підприємстві збирають стандартну версію Cayenne.

Porsche Cayenne третього покоління дебютував у вересні минулого року на автосалоні у Франкфурті. Автомобіль вперше отримав повнокероване шасі, де задні колеса можуть повертатися в протилежну сторону переднім, що підвищує стійкість на високих швидкостях і покращує маневреність автомобіля.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post