Автоновини

DS запатентував зовнішність конкурента MINI Countryman

Фото: DS

Марка DS, що входить до французького альянсу PSA, оформила заявку на реєстрацію зовнішності компактного кросовера DS3 Crossback, який складе конкуренцію Audi Q2 і MINI Countryman. Патентні знімки новинки опублікувало видання Carscoops.

Судячи із зображень, кросовер запозичить основні стилістичні елементи у «старшого» позашляховика DS7 Crossback з трапецієподібною решіткою радіатора і світлодіодною оптикою. У салоні буде окремий дисплей мультимедійного комплексу та цифрова приладова панель.

DS3 Crossback стане першою моделлю PSA, в основу якої ляже нова модульна архітектура CMP, що передбачає застосування як стандартних двигунів, так і електричних силових установок.

За попередніми даними, у лінійку моторів увійдуть трьох- і чотирициліндрові бензинові і дизельні агрегати, включаючи 270-потужну наддувну «четвірку» від Peugeot 308 GTi. Згодом у DS3 Crossback з’явиться повністю електрична версія, яка зможе проїжджати без підзарядки акумуляторів до 480 кілометрів.

Передбачається, що публічна прем’єра DS3 Crossback відбудеться в жовтні 2018 року на Паризькому автосалоні, а продажі компактного кросовера стартують на початку 2019 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook