Автоновини

Bugatti анонсувала гіперкар за 6 мільйонів доларів

Фото: Bugatti

Компанія Bugatti опублікувала перший тизер нового гіперкара, який отримає назвою Divo. Модель назвуть на честь знаменитого французького гонщика Альбера Диво, який в 1920-х роках двічі ставав переможцем сицилійської гонки Targa Florio.

Новинку побудують на базі гіперкара Chiron. При цьому Divo буде відрізнятися від «Широна» полегшеною конструкцією, вдосконаленими аеродинамічними елементами і «істотно поліпшеною керованістю».

За попередніми даними, Bugatti Divo оснастять тим же восьмилітровим двигуном W16 з чотирма турбінами, що розвиває 1500 кінських сил. При цьому, як очікується, новинка вийде швидше «Широна», який здатний набирати першу “сотню” за 2,5 секунди, а його максимальна швидкість примусово обмежена 420 км на годину. Для зняття обмежувача потрібен спеціальний ключ – в такому випадку заявлена ??«максималка» складає 485 км на годину.

Публічна прем’єра Bugatti Divo відбудеться 24 серпня на автомобільному заході The Quail в Каліфорнії. Тираж нового гіперкара обмежать 40 екземплярами, вартість кожного з яких складе 5,87 млн ??доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook