Автоновини

Audi удосконалила суперкар R8

Компанія Audi представила спеціальну версію суперкара R8 V10 plus з приставкою Performance Parts в назві. Купе отримало полегшену конструкцію, вдосконалену аеродинаміку і деякі стилістичні зміни.

Новий аеродинамічний обвіс з композитного матеріалу включив інший передній спліттер, змінені повітрозабірники, інші бічні «спідниці» і задній дифузор, а також велике жорстко закріплене заднє антикрило. Завдяки модернізації на швидкості 310 км / год відтворюється 250 кг притискної сили – на 100 кг більше, ніж у стандартного автомобіля.

Плюс до всього, суперкар отримав вдосконалену підвіску з регульованими амортизаторами, а також керамічні передні гальмівні механізми з титановими опорами і нові легкосплавні колісні диски з покришками Michelin Pilot Cup 2.

Силова установка суперкара змінам не піддалася. Audi R8 V10 plus оснащується 5,2-літровим атмосферним 10-циліндровим двигуном розвиває 610 к.с. і 560 Нм крутного моменту. Звук мотора став голосніше завдяки використанню нової випускної системи.

Всього буде випущено 44 примірника Audi R8 V10 plus Performance Parts. У Великобританії вартість новинки складе 176 560 фунтів стерлінгів (близько 6 млн гривень).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook