Автоновини

Відео: вантажівка Tesla їде по мосту Золоті Ворота в Сан-Франциско

Фото: Tesla Motors

Компанія Tesla Motors опублікувала у своєму твіттері короткий відеоролик, в якому в русі показаний прототип електричної вантажівки Semi. Тягач їде в потоці по мосту Золоті Ворота в Сан-Франциско.

На даний момент американський виробник електрокарів активно веде випробування фури, серійна версія якої повинна з’явитися в 2019 році. Раніше глава «Тесли» Ілон Маск повідомив, що вантажівки в тестовому режимі почали поставляти комплекти акумуляторів з заводу Gigafactory (штат Невада) на підприємство з випуску автомобілів під Фрімонті (штат Каліфорнія).

Вперше прототип електричної фури Tesla Semi був показаний в листопаді 2017 року. За попередніми даними, серійну вантажівку оснастять чотирма агрегатами, віддача яких поки не уточнюється. Без вантажу фура здатна прискорюватися з місця до 100 км / год за п’ять секунд, а з причепом масою в 40 тонн – за 20 секунд. Топова версія вантажівки зможе проїхати без підзарядки батарей до 1000 кілометрів.

За даними на травень 2018 року компанія Tesla отримала приблизно близько двох тисяч попередніх замовлень на електричну фуру, вартість якої буде варіюватися від 150 до 180 тис. доларів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook