X

Родстер Mazda MX-5 став потужнішим

Фото: Mazda

Компанія Mazda представили модернізовану версію родстера MX-5 для європейського ринку. Після поновлення модель отримала більш потужний топовий двигун, а також зазнала деяких косметичних змін.

Віддача дволітрового чотирициліндрового атмосферного мотора Skyactiv-G підвищилася з 160 до 184 к.с., а крутний момент виріс з 200 до 205 Нм. Крім того, тепер двигун здатний розкручуватися до 7500 об / хв, тоді як червона зона колишнього мотора становить 6800 об / хв. У компанії підкреслили, що після модернізації у мотора з’явилося «більш якісне звучання».

Як змінилися динамічні характеристики родстера, поки не повідомляється. Наприклад, автомобіль з 160-потужним агрегатом здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 7,3 сек., а його максимальна швидкість дорівнює 214 км на годину.

У «Мазді» також відзначили, що удосконалили 1,5-літровий двигун MX-5, однак не назвали його характеристик. Нагадаємо, що оригінальний мотор розвиває 131 к.с. і 150 Нм, що дозволяє родстеру прискорюватися до «сотні» за 8,3 секунди.

Список оснащення Mazda MX-5 для Європи включив систему розпізнавання дорожніх знаків, камеру заднього виду і систему автоматичного екстреного гальмування з можливістю розпізнавання пішоходів. Продажі оновленого родстера почнуться в серпні 2018 року.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post