Авто на єврономерах Автоновини

Питання євроблях знову відклали: Завдання – «дотиснути» депутатів перед виборами

Депутати Верховної Ради не захотіли розглядати законопроекти по «євробляхам», які запропонував комітет Ніни Южаніної. Передбачалося, що закони №8487 та №8488 будуть включені до порядку денного. Це, м’яко кажучи, йде врозріз з уявленнями про те, що перед виборами вони повинні піаритися на суспільно значущих питаннях, пише  Autonews.

Проте, «перепочинок» дає активістам можливість ще раз поторгуватися за більш вигідні умови розмитнення, так що буде відбуватися далі?

«Законопроект – це всього лише цифри, а цифри завжди можна коригувати, вносити поправки і зміни. Але ми бачимо, що депутати знову «забивають» на проблему. Вони ігнорують те, що потрібно великим масам людей», – обурюється один з керівників «Авто Євро Сили» Олег Ярошевич.

Як би там не було, тепер зміст законопроектів не є таємницею, а значить, активісти «Єврономерів» можуть підлаштувати свою тактику під нові дані.

«Я буду телефонувати у Комітет. Ми будемо розглядати питання про зміни або уточнення до тексту закону. Після того, як ми витягли офіційний документ з сайту ВР, наші юристи працюють вже добу. Наше завдання – «дотиснути» депутатів перед виборами. Це наш єдиний шанс зробити закон, який дав би всім українцям шанс за доступними цінами розмитнювати автомобілі», – говорить Ярошевич.

Нагадаємо, активісти вимагають включити в закон норму, що дає можливість розмитнювати авто за зниженими ставками для ветеранів АТО (і взагалі бойових дій), а також для людей з інвалідністю та багатодітним сім’ям.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook