Автоновини

Заарештований глава Audi відсторонений від посади

Глава компанії Audi Руперт Штадлер, який був затриманий у зв’язку з «дизельним скандалом», тимчасово відсторонений від своєї посади, повідомляє Reuters. Таке рішення було прийнято наглядовою радою концерну. Там пояснили, що з такою ініціативою виступив сам Штадлер. При цьому, в раді не виключають, що в майбутньому це рішення може бути переглянуто.

Виконуючим обов’язки глави Audi призначено Брама Шота. До цього топ-менеджер очолював відділ продажів і маркетингу німецької компанії. На даний момент він вже приступив до роботи на новій посаді.

Штадлера заарештували вранці в понеділок, 18 червня, в Мюнхені за підозрою в шахрайстві і участі в рекламній кампанії, що містить завідомо неправдиві дані. Поліція вже провела обшуки в офісі та будинку топ-менеджера. Плюс до всього, правоохоронці почали розслідування відносно ще 19 осіб, яких теж підозрюють в участі в «дізельгейте».

Скандал навколо Volkswagen, пов’язаний з навмисним заниженням рівня шкідливих викидів у дизельних моторів, почався восени 2015 року. Для німецького концерну ситуація з «дізельгейтом» обернулася величезними штрафами, відставкою керівництва і багатомільйонними відгуками машин по всьому світу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook