Автоновини

У Китаї сфотографували новий Volkswagen Passat

Фото: CarNewsChina

В інтернеті з’явилися перші фотографії седана Volkswagen Passat наступного покоління для китайського ринку. Знімки автомобіля, прем’єра якого відбудеться у вересні, опублікувало видання CarNewsChina.

Судячи із зображень, новий «Пассат» буде відрізнятися від попередника більш «купеобразним» силуетом кузова. У дизайні автомобіля використовують стилістичні рішення лифтбека Arteon.

За даними китайських ЗМІ, седан декілька збільшиться в розмірах. Довжина нового Passat складе – 4933 мм, ширина – 1836 мм, а висота – 1 469 міліметрів. Це на 61 мм, 2 мм і 15 мм довший, ширший і нижчий відповідно. Розмір колісної бази збільшився з 2803 до 2871 міліметра.

У Китаї лінійка двигунів включатиме бензиновий мотор робочим об’ємом 1,4 літра потужністю 150 к.с., а також дволітровий агрегат, доступний в двох стадіях форсування – 186 і 220 кінських сил. Пізніше з’явиться версія з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки батарей від побутової електромережі.

Серійне виробництво китайської версії нового Volkswagen Passat налагодять на підприємстві SAIC-Volkswagen в Шанхаї. Ціни на автомобіль на ринку КНР будуть починатися приблизно від 210 тис. юанів (близько 860 601 гривень).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook