Автоновини

Land Rover оновив позашляховик Discovery

Фото: Jaguar Land Rover

Компанія Land Rover представила оновлену версію семимісного позашляховика Discovery. Автомобіль отримав новий 3,0-літровий дизельний двигун V6. Потужність агрегату становить 306 к.с. і 700 Нм крутного моменту. З таким мотором Discovery розганяється до 100 км / год за 7,5 секунди. Також новий двигун дозволяє буксирувати вантаж вагою до 3,5 тонн.

Крім цього, позашляховик став безпечнішим, завдяки системі Clear Exit Monitor, яка попереджає водія і пасажирів про наближення автомобілів, велосипедів та інших об’єктів при виході з автомобіля. У свою чергу, адаптивний круїз-контроль став доступний з функцією Stop & Go, здатної підтримувати заздалегідь задану швидкість руху або змінювати для того, щоб зберегти необхідну дистанцію до попереднього автомобіля, що їде. Крім цього система здатна зупинити Discovery при в’їзді в пробку, а потім самостійно продовжити рух.

Нинішнє покоління Discovery було представлено на автосалоні в Парижі у вересні 2016 року. Автомобіль, який побудований на тій же алюмінієвій платформі, що і Range Rover, отримав принципово іншу зовнішність, нові двигуни і опції. За рахунок широкого використання алюмінію в конструкції Discovery виявився легшим попередника на 480 кілограмів.

Новинка пропонується з 3,0-літровим дизельним двигуном, Потужність агрегату становить 249 к.с. Також в гамму моторів увійшов 2,0-літровий бензиновий мотор з віддачею 300 к.с. Позашляховик можна придбати і з 3,0-літровим бензиновим мотором з віддачею 340 кінських сил. Всі версії Discovery оснащуються системою постійного повного приводу з диференціалом Torsen.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook