Автоновини

В Україні будуть продавати нову Lada Vesta SW Cross

Незважаючи на те, що вже кілька років в Україні діє обмеження на ввезення автомобілів російського виробництва, а також були збільшені мита на них, автопром північних сусідів продовжує проникати на український ринок.

Сьогодні без проблем можна купити новенькі УАЗ, ГАЗ або Ниву (як стару, так і Chevrolet), а скоро буде доступна і Lada Vesta SW Cross.

Універсал – представник найсучаснішого ВАЗівського сімейства автомобілів Лада Веста. Відрізняється версія SW Cross збільшеним кліренсом (203 мм) і позашляховим обвісом з незабарвленого пластика. Серед конкурентів – Sandero Stepway Logan і MCV Stepway.






Яка буде вартість поки невідомо. Втім, машина дуже недешева навіть в Россі (від 12 800 доларів), а в Європі (Весту продають в Німеччині, Австрії та Угорщині, Словаччині, Сербії та Болгарії) за таку Ладу просять від 12 тисяч євро.

На ринках, де машина вже представлена, Lada Vesta SW Cross пропонується в п’яти комплектаціях. Мотора два і обидва вони бензинові: 1.6 (106 к.с.) і 1.8 (122 к.с.). Трансмісія – МКПП або робот.

Незважаючи на досить симпатичний сучасний дизайн, якість ВАЗівської техніки судячи з усього, як і раніше залишає бажати кращого:

 

 

ДЖЕРЕЛО: autonews.ua

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook