Автоновини

Uber створив систему для визначення п’яних пасажирів

Компанія Uber розробила спеціальну систему для дистанційного розпізнавання п’яного пасажира. Патентну заявку на реєстрацію цієї технології фірма вже подала у відповідне відомство в США, повідомляє USA Today.

Система буде аналізувати швидкість введення даних клієнтом і наявність граматичних помилок при замовленні. Також технологія візьме до уваги місце розташування пасажира, який час доби і навіть швидкість його ходьби. Всі ці дані будуть порівнюватися з інформацією, яка була отримана про клієнта раніше. На основі цього штучний інтелект оцінить стан пасажира і попередить про це водія.

Раніше таксі-сервіс Uber зареєстрував у Відомстві по патентах і товарних знаків США (USPTO) технологію, покликану запобігати заколисування пасажирів по час їзди. Передбачається, що нову систему будуть використовувати в безпілотному транспорті.

Так, нова система Uber передбачає застосування спеціальних світлових індикаторів і дисплеїв, покликаних попереджати пасажирів про майбутні розгони, гальмування і повороти безпілотника, за наперед заданим маршрутом. Крім того, передбачено розробку спеціальних крісел, вібруючих при гальмуванні і які нахиляються при поворотах. Нарешті, заплановано впровадження спеціальної системи обдування повітрям людини і її частин тіла.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook