Автоновини

Range Rover Evoque позбудеться тридверної версії

Фото: Jaguar Land Rover

Кросовер Range Rover Evoque другого покоління не випускатиметься в тридверній версії. Про це повідомляє Autocar з посиланням на джерело всередині компанії. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

За неофіційними даними, таке рішення було прийнято через низький рівень продажів такої модифікації машини. Таким чином, Land Rover виготовлятиме модель тільки в версіях з п’ятидверним кузовом і кабріолет.

Виробництво новинки має розпочатися наступного року. Однак прототип майбутнього кросовера вже не раз був помічений під час тестових випробувань. Судячи з знімках фотошпигунів, новинка трохи виросте в розмірах, що позначиться на внутрішньому просторі машини. Дизайн машини повинен отримати риси Velar і зміни, які раніше вже були випробувані на оновлених Range Rover і Range Rover Sport.

Автомобіль побудують на оновленій версії архітектури D8. Новий Evoque укомплектують системою переднього приводу, опціонально буде доступна і повнопривідна модифікація.

Клієнтам, в тому числі, буде пропонуватися гібридна версія машини. До складу силової установки кросовера увійде новий 1,5-літровий трициліндровий бензиновий турбомотор. Новий агрегат буде працювати в парі з електричним двигуном. Склад силової установки також включить електричну архітектуру 48-вольтів.

Раніше повідомлялося, що після 2020 року абсолютно у всіх моделей альянсу Jaguar Land Rover з’являться «зелені» модифікації – з гібридними або повністю електричними силовими установками.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook