X

Спортивну модифікацію Kia Ceed помітили на тестах

Компанія Kia приступила до фінальних тестів спортивної версії Ceed під навою GT. Фотографії, на яких новинка представлена ??з мінімальним камуфляжем, були опубліковані виданням Motor1. За їхніми даними, прем’єра автомобіля повинна відбутися в березні наступного року на автосалоні в Женеві.

Судячи зі шпигунських знімків, машина отримає масивні колісні диски, спортивну вихлопну систему, спойлер і збільшені повітрозабірники. За неофіційними даними, новинку оснастять 1,6-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом. Потужність агрегату складе 200 к.с.

Також Kia запустить в серію нову модифікацію моделі Ceed третього покоління, яка отримає кузов типу «Shooting Brake». Прем’єра цього автомобіля відбудеться восени на Паризькому автосалоні. Прототип подібної моделі був показаний у вересні минулого року на мотор-шоу у Франкфурті. Концепт-кар, що отримав назву Proceed, був створений в європейській дизайн-студії Kia. Самі розробники називають концепт «подовженим хот-хетч.

Наступного року у Ceed з’явиться модифікація з комбінованою силовою установкою, яка буде працювати за схемою mild hybrid (м’який гібрид). Двигун внутрішнього згоряння буде працювати разом з 48-вольтовою бортовою електромережею, що поліпшить паливну економію і знизить кількість шкідливих викидів.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post