Автоновини Тюнінг

У Нідерландах випустили електричний універсал на базі Tesla

Фото: RemetzCar

Нідерландська компанія RemetzCar, що спеціалізується на перетворенні розкішних автомобілів в лімузини, представила свій новий проект – електричний універсал на базі Tesla Model S. Роботу над автомобілем почали ще в 2017 році, проте готовий проект показали тільки зараз.

Розробникам довелося подовжити платформу, застосувати нові алюмінієві панелі, а також переробити стійку. Крім того, фахівці модернізували дах, а також переробили вікна. Технічні дані про універсал не повідомляються.

Автомобіль був створений за спеціальним замовленням одного з клієнтів компанії, ім’я якого тримається в секреті. При цьому в RemetzCar відзначили, що хотіли б випустити невелику серію таких універсалів, що складається з 20 автомобілів.

З 2016 року компанія RemetzCar представила розкішний катафалк, створений на базі Tesla Model S. У списку інших проектів нідерландської компанії також значаться подовжені версії преміальних седанів Bentley Mulsanne, Audi A7 L і Mercedes-Benz S-Class.

Раніше британська інжинірингова компанія Qwest створила електричний універсал на базі Tesla Model S P90D. Розробники стверджують, що побудували найшвидший у світі автомобіль з таким типом кузова.

Tesla Model S P90D оснащується двома електричними агрегатами, які в сумі видають 762 кінські сили. Новинка здатна прискорюватися з місця до 100 км на годину за 2,8 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook