Автоновини

Audi показала зовнішність нового флагманського кросовера

Фото: Audi

Компанія Audi опублікувала тизер нового флагманського кросовера, який отримає позначення Q8. Публічна прем’єра новинки відбудеться 5 червня на спеціальному заході німецької марки в китайському Шеньчжені.

Судячи по зображенню, серійний автомобіль багато в чому буде схожий на прототип Q8 Sport, який був представлений в 2017 році на Женевському автосалоні. У компанії при цьому зазначили, що зовнішність товарного кросовера дає відсилання до знаменитого раллійного автомобілю 1980-х років Audi Ur-Quattro. Офіційні зображення салону поки не представлені, проте, як видно, його виконають в стилі топових моделей німецької марки – A6, A7 і A8.

Новинку побудують на модельному шасі MLB концерну Volkswagen, яке вже лежить в основі Audi Q7, Lamborghini Urus, Bentley Bentayga і Volkswagen Touareg нового покоління.

Моторна лінійка включить шести- і восьмициліндрові бензинові і дизельні агрегати. Наприклад, концепт-кар Audi Q8 Sport був оснащений комбінованою силовою установкою, що працює за схемою Mild Hybrid ( «М’який гібрид»). В її основу ліг трилітровий шестициліндровий бензиновий мотор, що працює в парі з компактним електричним двигуном. Сумарна потужністю агрегатів досягла 476 кінських сил. Прототип здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 4,7 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook