Автоновини

Seat приступив до дорожніх тестів семимісного кросовера

Компанія Seat почала дорожні випробування семимісного кросовера Tarraco, прем’єра якого повинна відбутися восени 2018 року на Паризькому автосалоні. Шпигунські фотографії тестового прототипу новинки опублікувало видання Auto Express.

Екстер’єр флагманського кросовера Seat виконають в стилі «молодших» SUV іспанської марки – Ateca і Arona. При цьому, як очікується, модель отримає зовсім інший інтер’єр, а в якості опції буде доступна повністю цифрова приладова панель.

Авиомобіль побудують на модульній платформі MQB, яка вже лежить в основі Skoda Kodiaq і Volkswagen Tiguan Allspace. Передбачається, що лінійка моторів включить наддувні бензинові агрегати робочим об’ємом 1,4 і 2,0 літра, а також дволітрові дизелі. Автомобілі будуть пропонуватися як з переднім, так і з повним приводом.

Влітку 2017 року Seat запустив кампанію #SeatSeekingName, в рамках якої попросив публіку допомогти придумати ім’я для нової моделі. Найменування автомобіля традиційно має відповідати географічних об’єктів Іспанії. Крім того, назва кросовера має легко вимовлятися і писатися на різних мовах світу.

У вересні на мотор-шоу у Франкфурті Seat оголосив шорт-лист потенційних назв для моделі. У список увійшли найменування: Alboran, Aranda, Avila і Tarraco. У фінальному голосуванні взяло участь близько 150 тис. чоловік, приблизно 35% з яких віддали голос за назву Tarraco.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook