Автоновини

Peugeot анонсував прем’єру нового концепту

Фото: Autocar

Компанія Peugeot представить на автосалоні в Парижі цієї осені новий концептуальний автомобіль. Цю інформацію виданню Autocar підтвердив генеральний директор бренду Жан-Філіп Імпарато. За його словами, це буде «щось вражаюче і радикальне».

За даними Autocar, мова може йти про прототип електрокара. Починаючи з 2019 року такі модифікації буде отримувати кожен новий автомобіль французького бренду. При цьому планів по розробці безпілотних машин у Peugeot поки немає. Також французи поки не збираються відмовлятися від дизельних моторів на своїх моделях.

Раніше повідомлялося, що нове покоління компактного кросовера 2008 отримає повністю електричну модифікацію. Однак прем’єра цього автомобіля запланована тільки на 2019 рік.

У минулому році компанія Peugeot представила електричну версію пасажирського фургона Partner Tepee. До складу силової установки входить електромотор з віддачею 68 к.с. і 200 Нм крутного моменту, дві літій-іонні батареї ємністю 22,5 кВт / год і понижуючий редуктор. Запас ходу фургона склав 170 кілометрів. На повну зарядку акумуляторів піде 8,5, 12 або 15 годин, в залежності від сили струму.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook