Автоновини

Перший електрокар Ford побудують на платформі Focus

Фото: Autocar

Першим електрокаром компанії Ford, який зараз відомий під назвою Mach 1, стане кросовер. Про це повідомляє Autocar з посиланням на неназване джерело. Машина отримає індекс CX430 і буде побудована на платформі C2, яку використовує новий Focus.

Крім США, машина буде продаватися і в Європі. За даними видання, у Великобританії продажі електрокара заплановані на 2020 рік.

У свою чергу Motor1, повідомляє що машина отримає систему переднього приводу. Дизайн моделі буде нагадувати Mustang. За неофіційними даними, запас ходу у новинки перевищить 300 миль (482 кілометри).

Також не виключається поява нового електрокара, який складе конкуренцію Chevrolet Bolt і Tesla Model 3. За попередніми даними, машина отримає назву Model E. Виробництво автомобіля почнеться в 2019 році на заводі в Мексиці. Новинка отримає дві гібридні версії і повністю електричну модифікацію.

У план розвитку електрифікованих транспортних засобів до 2020 року виробник має намір інвестувати близько 4,5 мільярдів доларів. Всього в модельній лінійці компанії з’явиться 13 електрокарів. У Ford сподіваються, що в 2020 році 40% світових продажів бренду будуть припадати саме на такі машини. Зокрема, у 2022 році у версіях з бензин-електричними силовими установками повинні з’явитися пікап F-150 і спорткар Mustang.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook