Автоновини

Kia представив оновлений Sportage

Фото: Kia

Компанія Kia розсекретила оновлений кросовер Sportage. Продажі автомобіля в Європі почнуться в третьому кварталі нинішнього року. Ціни на новинку будуть названі пізніше.

Кросовер отримав оптику, виконану в стилістиці нового Cerato, який був показаний на початку року на автосалоні в Детройті. Sportage відрізняється від дорестайлингової моделі фарами головного світла з чотирма світлодіодними елементами, іншою радіаторною решіткою і іншими повітрозабірниками в дусі концепт-кара SP.

Також модель оснащується новими бамперами і вихлопною системою. Крім цього, оновлений Sportage отримав модернізований захист днища, а також 16-, 17- і 19-дюймові колісні диски на вибір. У салоні кросовера встановлюються нова приладова панель, модернізована інформаційно-розважальна система з великим сенсорним дисплеєм і спортивні сидіння з обробкою шкірою.

Крім змін в зовнішності змінилася і технічна начинка Sportage. Зокрема, у кросовера з’явилася модифікація з комбінованою силовою установкою, яка працює за схемою mild hybrid (м’який гібрид). Чотирициліндровий турбодизель працює спільно з 48-вольтовою бортовою електромережею, що, по завіреннях розробників, поліпшило паливну економію і знизило кількість шкідливих викидів.

Також з моторної гами машини прибрали 1,7-літровим агрегат CRDi. Цей мотор замінили новим 1,6-літровим U3 CRDI. Двигун запропонують в двох варіантах потужності: 115 к.с. і 136 к.с.

На українському ринку дорестайлінговий Kia Sportage пропонується з 132-потужним дволітровим бензиновим мотором, що працює з шестиступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач. Крім того, доступні модифікації з 1.7 і  2.0 літровим турбодизелем, що видає 115 та 185 кінських сил відповідно. Перший двигун працює тільки з механічною коробкою передач, другий з «автоматом». Ціни на модель стартують з позначки 552 752 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook