Автоновини

DS привезе на Паризький автосалон електричний кросовер

Фото: PSA Peugeot Citroen

Марка DS, що входить до французького альянсу PSA, представить восени 2018 року на Паризькому автосалоні свій перший електричний кросовер. Про це повідомляє видання Auto Express.

За попередніми даними, новинка отримає назву DS3 Crossback і буде пропонуватися як з традиційними агрегатами, так і з повністю електричною силовою установкою. В основу електрокара ляже модульна платформа e-CMP, на якій також будуть побудовані «зелені» моделі компаній Peugeot і Citroen. Так, в 2019 році це ж шасі стане базою для електричних модифікацій Peugeot 208 і Opel Corsa нового покоління.

Випуск нового кросовера стане важливим кроком у новій стратегії бренду DS, згідно з якою французи після 2025 року повинні почати продавати тільки гібриди і електрокари. «Зелена» версія DS3 Crossback складе конкуренцію Hyundai Kona EV.

Раніше керівництво марки DS пообіцяло, що бренд буде щороку випускати як мінімум по одній гібридній моделі. Останньою такою новинкою став кросовер DS 7 Crossback. До складу силової установки входить бензиновий двигун, що розвиває 200 к.с., а також два 80-кіловатних електромотора. В сумі агрегати видають 300 кінських сил. Виключно на електричній тязі кросовер здатний проїхати 59 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook