Автоновини

Відео: Екс-пілот Формули-1 протестував електричний Porsche

Фото: Porsche

Компанія Porsche опублікувала відеоролик з тестами прототипу свого першого серійного електрокара, на даний момент відомого під назвою Mission E. Автомобілем керував посол німецького бренду Марк Веббер – колишній пілот Формули-1 і переможець чемпіонату світу з перегонів на витривалість WEC.

Заїзд проходив на тестовому полігоні Porsche в німецькому Вайсахе. Після випробувань австралійський гонщик зазначив, що за своїми їздовим характеристикам Mission E нагадує йому гоночний автомобіль 919 Hybrid, на якому він змагався в WEC. Крім того, Веббер заявив, що кабіна електрокара і огляд має аналогії з супергібрідом 918 Spyder.

Концепт-кар Porsche Mission E був представлений в 2016 році на Паризькому автосалоні. Прототип укомплектували двома електричними двигунами, встановленими на передній і задній осі. В сумі агрегати розвивають більше 600 кінських сил, завдяки чому електрокар розганяється з місця до 100 км / год за 3,5 секунди.

Максимальний пробіг без підзарядки акумуляторів склав близько 500 кілометрів (по європейському циклу NEDC). Запас батарей можна поповнити на 80% приблизно за півгодини за допомогою системи швидкої підзарядки.

Серійний електромобіль Porsche дебютує в 2019 році. За попередніми даними, ціни на автомобіль будуть починатися приблизно від 90 тис. євро. Таким чином, «зелений» спорткар виявиться не дорожче базової версії моделі Panamera.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook