Авто на єврономерах Автоновини

В Україні викрадають і перепродують автомобілі на єврономерах

Автомобілі на іноземній реєстрації все частіше стають об’єктами шахраїв. Володіння автомобілем на іноземній реєстрації стає небезпечним, оскільки вони потрапляють в поле зору шахраїв. Відсутність їх законної реєстрації дозволяє злочинцям безкарно гнати машини і продавати заново вже під іншими номерами, пише Auto.tsn.

Подібний випадок стався в Броварах. Де у власника, який приїхав на СТО, невідомі зі зброєю під загрозою розправи відібрали автомобіль Audi A4 2003 року і поїхали. З огляду на неможливість пошуку через правоохоронні органи машину шукали методом “сарафанного радіо”. Пізніше цей автомобіль був виявлений в Пущі Водиці в іншого власника з іншими номерами, з якими його успішно продали.

Більш того, порушники оформили на Audi A4 підроблені документи і продавали за 4,5 тисячі доларів на центральному ринку у Чапаєвці.

Активісти “Авто Євро Сили” відзначили, що вони ведуть у цій справі розслідування, але з приводу легального перебування автомобіля в Україні нічого сказати не можуть.

Машину повернули первинному власнику, всупереч поліції, яка наполягала на зберіганні її на штрафмайданчику в якості речового доказу.

А у “Авто Євро Силі” відзначають, що подібні випадки відбуваються досить часто, але без використання зброї. Багато випадків, коли покупці приїжджають просто дивитися автомобіль, сідають і їдуть.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook