Автоновини

Дизайн оновленого Kia Sportage розсекретили до прем’єри

Фото: Motor1

Компанія Kia приступила до фінальних випробувань оновленого кросовера Sportage. Фотошпигунам вдалося зняти автомобіль недалеко від Нюрбургрінга. На знімках опублікованих Motor1, автомобіль представлений без камуфляжу. Швидше за все, новинка буде представлена восени нинішнього року на автосалоні в Парижі.

Судячи зі шпигунських фотографій, кросовер буде відрізнятися від дорестайлінгової моделі фарами головного світла з чотирма світлодіодними елементами, іншою радіаторною решіткою і іншими повітрозабірниками в дусі концепт-кара SP. Також модель отримає нові бампери і вихлопну систему, а також модернізований захист днища.

Крім змін в зовнішності зміниться і технічна складова Sportage. Так, у кросовера з’явиться модифікація з комбінованою силовою установкою, яка буде працювати за схемою mild hybrid (м’який гібрид). Двигун внутрішнього згоряння буде працювати разом з 48-вольтовою бортовою електромережею, що поліпшить паливну економію і знизить кількість шкідливих викидів.

На українському ринку кросовер пропонується з 132-потужним дволітровим бензиновим мотором, що працює з шестиступінчастою механічною або автоматичною коробкою передач. Крім того, доступні модифікації з 1.7 і  2.0 літровим турбодизелем, що видає 115 та 185 кінських сил відповідно. Перший двигун працює тільки з механічною коробкою передач, другий з «автоматом». Ціни на модель стартують з позначки 559 554 грн.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook