Автоновини

BMW представила пожежний X3 і MINI для поліції

Фото: BMW

Компанія BMW представила спеціальну версію кросовера X3, призначену для використання пожежниками, а також поліцейську модифікацію хетчбека MINI. Новинки дебютували в рамках європейської виставки RETTmobil, присвяченій автомобілям для екстрених служб.

Пожежний BMW X3 позиціонується як штабний автомобіь. Його обладнали проблисковими маячками, сиреною, системами для приймання сигналів стандартів GPS і TETRA, а також 12-вольтовими розетками в багажному відділенні. Кросовер оснащений дволітровим наддувним дизельним двигуном, що розвиває 190 кінських сил.

Що стосується хетчбека MINI, то він отримав особливу ліврею, виконану в стилі розмальовки автомобілів для німецької поліції. На автомобілі також застосували проблискові маячки, встановлені на даху і в капоті хетчбека.

Поліцейський MINI побудований на базі «зарядженої» модифікації John Cooper Works. Такий автомобіль оснащується дволітровим бензиновим турбомотором, що розвиває 231 к.с. і 320 Ні крутного моменту. У парі з автоматичною коробкою передач двигун дозволяє хот-хетчу прискорюватися з місця до 100 км / год за 6,1 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook