Автоновини

Audi анонсувала новий флагманський кросовер

Фото: Audi

Компанія Audi опублікувала нове тізерне зображення свого флагманського кросовера Q8. На скетчі поки показана лише задня частина автомобіля. Однак уже зараз можна сказати, що дизайн автомобіля буде практично повністю повторювати прототип Q8 Sport, який показували на Женевському автосалоні в березні 2017 року.

Автомобіль побудують на платформі MLB. За неофіційними даними, в моторну гамму серійної версії кросовера увійдуть дизельні і бензинові двигуни V6 і V8 з турбонаддувом.

Пізніше новинка отримає спортивну модифікацію під назвою SQ8, яка буде конкурувати з BMW X6 M. Кросовер оснастять гібридною силовою установкою. До її складу увійде 3,0-літровий бензиновий двигун TFSI V6 з віддачею 444 к.с. і електромотор. Сумарна потужність новинки складе 470 к.с.

Також очікується поява надпотужної RS-версії. Потужність такої модифікації складе близько 650 к.с.

Прем’єра кросовера повинна відбутися в червні нинішнього року. Модель будуть випускати на заводі в Братиславі, де на поточний момент ведеться складання Q7 другого покоління. Вартість кросовера перевищить 110 500 євро. На світовому ринку купеподібний позашляховик Audi буде конкурувати з BMW X6 і Mercedes-Benz GLE Coupe.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook