Автоновини

Volkswagen представив 290-потужну версію Golf GTI

Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen представила експериментальну версію «зарядженого» хетчбека Golf GTI під назвою TCR Concept. Прем’єра прототипу, який пізніше повинен отримати серійну версію, відбулася на автомобільному фестивалі Worthersee в Австрії.

Випуском такого автомобіля німецька марка зазначила свою участь в кузовному чемпіонаті TCR, для якого був розроблений однойменний 350-потужний трековий автомобіль. Концепт-кар оснастили дволітровим чотирициліндровим турбомотором, що розвиває 290 к.с. і 370 Нм крутного моменту. Двигун поєднується з семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями.

Час розгону з місця до «сотні» не називається, проте відомо, що максимальна швидкість склала 264 км на годину. Таким чином, концепт TCR став найшвидшим варіантом Golf GTI в історії.

Хот-хетч отримав диференціал на передній осі, вдосконалену підвіску зі зменшеним на 20 мм дорожнім просвітом, 19-дюймові колісні диски і вдосконалені гальмівні механізми.

Зовні від стандартного хетчбека TCR-версію можна відрізнити по іншому передньому бамперу з новими повітроводами, іншому спліттеру, розширеним боковим «спідницям» і задньому дифузору. Крім того, новинка отримала випускну систему Akrapovic з парними патрубками.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook