Автоновини Тюнінг

Brabus оснастив Mercedes G-Class лебідкою і карбоновими шноркелями

Фото: Brabus

Тюнінг-ательє Brabus представило власну версію екстремального позашляховика Mercedes-Benz G550 4×4 попереднього покоління, що отримала приставку Adventure в назві. На автомобілі застосували додаткове обладнання для їзди по важкому бездоріжжю, включаючи лебідку і два карбонових шноркеля.

З композитного матеріалу також виконали капот, кріплення для запасного колеса, а також елементи кузовного обважування. Плюс до всього, позашляховик отримав додатковий багажник на даху і додаткову світлодіодну оптику для нічної їзди.

Автомобіль оснастили чотирилітровим твін-турбо мотором V8, що розвиває 550 к.с. і 800 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з семиступінчастою автоматичною коробкою передач. Позашляховик здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 6,7 секунди.

В Європі Brabus Adventure 4×4 обійдеться в 540 тис. євро, що приблизно в 2,5 рази дорожче «донорського» автомобіля.

Раніше ательє Brabus представило концепт-кар Ultimate E, створений на базі міського автомобіля Smart ForTwo. Brabus Ultimate E Concept укомплектували електричними двигуном, розробленим спільно з австрійською компанією Kreisel Electric. Агрегат розвиває 150 кВт (204 к.с.) і 350 Нм крутного моменту.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook