X

Подробиці про “ліквідацію” компанії Росава

Інформація про ліквідацію та закриття заводу АТ «Росава» грунтувалася на рішення загальних зборів акціонерів, яке відбулося 30 квітня 2018 року,  як зараз повідомляється на зборах було прийнято рішення про реструктуризацію підприємства в рамках чинного законодавства України, яке регулює вимоги ринку щодо поділу різних сегментів: виробництво шин, їх реалізація, маркетингові стратегії і т.п.

Реструктуризація передбачає повне збереження поточних робочих місць, збільшення обсягу виробництва, додаткові інвестиції в підприємство і створення після реструктуризації додаткових робочих місць в кількості не менше 75-125 осіб на рік.

Таким чином, Білоцерківський шинний завод, який за останнє десятиліття прогресивно модернізувався (в оновлення обладнання було вкладено мільйони у.о.) і запустив у виробництво більш десятка сучасних шин для різних сегментів, буде продовжувати працювати і нарощувати свої виробничі потужності.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рішення про ліквідацію підприємства ухвалили акціонери компанії «Росава» (Біла Церква, Київська область).

 

ДЖЕРЕЛО: Autocentre.ua

Поділитися цим!
Антон Кучепінков:
Related Post