Автоновини

Відео: водій без прав розбив суперкари McLaren і Audi

В YouTube опублікували відеоролик, в якому показана аварія суперкарів McLaren 720S і Audi R8, що відбулася в США. Винуватцем аварії став 19-річний чоловік, який не має водійської ліцензії.

Сайт Reddit повідомляє, що молодий чоловік сів за кермо купе McLaren 720S і відключив систему трекшн-контролю перед тим, як рушити з місця. При цьому водій не впорався з керуванням, після чого британський суперкар врізався в припаркований Audi R8.

Після аварії водій купе відразу ж покинув місце події, а вину за ДТП взяла на себе його сестра, яка незабаром приїхала туди на автомобілі марки Lamborghini. Однак поліцейські знайшли документи справжнього винуватця аварії, які той залишив в салоні McLaren.

McLaren 720S оснащується чотирилітровим агрегатом V8 з двома турбінами, що розвиває 720 к.с. і 770 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Суперкар здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 2,8 секунди, а розгін до 200 км / год займає 7,8 секунди. Максимальна швидкість автомобіля складає 341 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook