Автоновини Пекін-2018

Ford анонсував прем’єру нового Explorer

Фото: Ford

Компанія Ford показала перше зображення позашляховика Explorer шостого покоління на автосалоні в Пекіні. Прем’єра машини відбудеться в наступному році. Публіці новинку можуть показати на автосалоні в Детройті, повідомляє Motor1. За даними видання, ціни на машину будуть починатися від 30 000 доларів.

Вся інформація про новий Explorer поки тримається в секреті. За неофіційними даними, в основу позашляховика шостого покоління ляже нова модульна задньопривідна архітектура CD6. Більшість кузовних панелей будуть виконані зі сталі. Передбачається, що на цій же базі побудують нову модель компанії Lincoln, яка буде відрізнятися від Explorer більш розкішним виконанням.

У лінійку двигунів увійде та ж 2,3-літрова «турбочетвірка» EcoBoost, яка на нинішній моделі розвиває 284 сили. Нинішній 3,5-літровий атмосферник V6, що видає 294 сили, замінять новим більш потужним агрегатом робочим об’ємом 3,3 літра.

Нарешті, на зміну топового 3,5-літрового мотора з двома турбінами прийде трилітровий битурбо V6, віддача якого перевищить 400 кінських сил. Таким агрегатом укомплектують спортивну модифікацію ST. Всі двигуни будуть працювати в парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook