Автоновини Пекін-2018

Маленький кросовер Volvo став підключаємим гібридом

Фото: Volvo

Компанія Volvo представила нову модифікацію свого найменшого кросовера XC40, який отримав гібридну силову установку з можливістю підзарядки батарей від побутової електромережі. Прем’єра автомобіля відбулася на Пекінському автосалоні.

Силова установка, як і модульне шасі CMA, була розроблена спільними зусиллями інженерів Volvo і китайської компанії Geely. До її складу увійшов 1,5-літровий трициліндровий 180-потужний бензиновий турбомотор і електричний двигун потужністю 75 кінських сил. В сумі агрегати видають 250 сил і 400 Нм крутного моменту.

Гібрид має три режими руху: Hybrid, Power і Pure. У першому випадку електроніка оптимізує комбіновану тягу заради максимально економічної їзди, а в режимі Power, агрегати, навпаки, працюють на повну потужність. В останньому випадку кросовер рухається виключно на електротязі.

Volvo XC40 був представлений у вересні минулого року на спеціальному заході в Мілані, а його випуск налагодили в бельгійському Генті. Українські продажі кросовера почнуться в травні. Відразу після запуску позашляховик буде доступний з 190-потужним дизелем об’ємом два літри, а також з 247-потужним бензиновим мотором аналогічного обсягу. Ціни на новинку починаються від 43 414 євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook