Автоновини Пекін-2018

Lexus ES нового покоління перетворили на гібрид

Фото: Lexus

Компанія Lexus на автосалоні в Пекіні представила седан ES сьомого покоління. Продажі машини повинні початися ближче до кінця нинішнього року. Основними конкурентами седана стануть Mercedes-Benz E-Class, BMW 5-Series, Audi A6, Volvo S90, Jaguar XF, Genesis G80 і Cadillac CTS. Поточне покоління в Україні на даний момент пропонується в трьох версіях за ціною від 1 132 565 грн.

Lexus ES побудували на платформі Toyota New Global Architecture (TNGA). Автомобіль став помітно більше і легше свого попередника. Зовні новинка виконана в стилістиці нових RX і LX. Автомобіль отримав світлодіодну оптику, 19-дюймові колісні диски і задню підвіску. Також клієнтам пропонується спортивна модифікація F-Sport, яка відрізняється більш агресивним дизайном.

У салоні встановлюються нові сидіння, оновлена ??мультимедійна система і 12,3-дюймової сенсорний дисплей. Водієві доступні передові системи безпеки і система управління функціями автомобіля за допомогою голосу.

У моторну гамму Lexus ES увійшов 3,5-літровий бензиновий мотор V6. Потужність агрегату тепер становить 300 к.с. Двигун працює спільно з новою восьмиступінчастою автоматичною коробці передач.

Також пропонується гібридна модифікація седана. До складу силової установки такої модифікації входить 2,5-літровий бензиновий мотор з чотирма циліндрами і електродвигун. Сумарна потужність новинки – 220 к.с. Решта всіх технічних характеристик седана будуть названі ближче до старту початку продажів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook