Автоновини Пекін-2018

Hyundai привезла до Пекіна новий седан

Фото: Carscoops

Компанія Hyundai представила седан Lafesta (в перекладі з італійської – «фестиваль»), призначений для китайського ринку. Публічна прем’єра новинки відбулася в рамках Пекінського автосалону.

Довжина седана склала 4660 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2700 міліметрів. Таким чином, Lafesta вийшла більше моделі Elantra, але менше Sonata. Що стосується зовнішності, то її відмінною рисою стала велика хромована решітка радіатора і спадаюча лінія дах позаду задніх стійок.

Плюс до всього, деякі стилістичні елементи запозичені у концепт-кара Le Fil Rouge, представленого в березні на Женевському автосалоні. Цей автомобіль покликаний дати уявлення про майбутні моделі південнокорейської марки.

Лінійка двигунів новинки включить бензинові четирехцліндровие наддувні мотори робочим об’ємом 1,4 і 1,6 літра, віддача яких буде варіюватися від 130 до 240 кінських сил. Обидва агрегати здатні працювати в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями.

Китайські продажі седана Hyundai Lafesta стартують в четвертому кварталі 2018 року. Ціни на новинку поки не називаються.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook