Автоновини Пекін-2018

Haval представив новий молодіжний кросовер

Фото: Haval

Китайська компанія Haval представила на Пекінському автосалоні новий компактний кросовер під назвою F5. Автомобіль стане частиною нової F-лінійки, основною цільовою аудиторією якої повинні стати молоді клієнти марки.

Haval F5 укомплектували 1,5-літровим турбованим агтегатом, який має 92 патенти і систему плавно регульованого ходу клапанів (CVVL). Віддача двигуна склала 171 к.с. і 285 Нм крутного моменту. За неофіційними даними, в подальшому в лінійці моторів з’явиться дволітровий наддувний агрегат, який видає 200 кінських сил.

Мотор поєднується з семиступінчастою роботизованою коробкою передач DCT7. Автовиробник зазначив, що це перша преселективна трансмісія з двома зчепленнями, яка була повністю самостійно розроблена інженерами китайської компанії.

Раніше стало відомо, що компанія Great Wall, до складу якої входить марка Haval, планує вивести на європейські ринкі новий преміальний бренд – WEY. Представники китайського концерну відзначили, що автомобілі WEY виявляться дорожчими і якісніше, ніж у корейських компаній.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook