Автоновини Пекін-2018

BMW представила новий електричний кросовер

Фото: BMW

Компанія BMW привезла на автосалон в Пекін прототип електричного кросовера, який в майбутньому отримає серійну версію під назвою iX3. Конкурентами автомобіля стануть Audi E-tron, Mercedes EQ C і Jaguar I-Pace. Виробництво машини почнеться через два роки.

Дизайн електрокара нагадує X3. Однак концепт отримав нову решітку радіатора, інші бампери та інші колісні диски. Технічні характеристики кросовера поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, сумарна потужність електричної силової установки iX3 складе 270 к.с. Без підзарядки машина зможе проїхати до 400 км. Для автомобіля доступна прискорена зарядка, яка заповнює 80% заряду батареї за 30 хвилин.

Всього до 2025 року компанія BMW планує випустити 25 серійних електрифікованих моделей. З них 12 будуть оснащуватися повністю електричними силовими установками. Запас ходу у машин складе близько 700 км. У свою чергу, гібриди зможуть проїжджати виключно на електротязі до 100 км.

У планах німецького бренду в нинішньому році реалізувати по всьому світу близько 140 тис. автомобілів з електрифікованими силовими установками, До кінця наступного року в планах BMW вивести на дороги як мінімум 1,5 млн гібридів і електрокарів.

Починаючи з 2021 року електрокари баварського бренду почнуть оснащуватися автопілотом третього рівня. В цьому ж році почнуться випробування машин, оснащених безпілотними системами четвертого і п’ятого рівнів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook