Автоновини Пекін-2018

Audi показала подовжений кросовер Q5

Фото: Audi

Компанія Audi розробила подовжену модифікацію кросовера Q5. Публічна прем’єра новинки, яка отримала приставку L в назві, відбувся на автосалоні в Пекіні. Німецька компанія підготувала цей автомобіль спеціально для китайського ринку, в інших країнах Q5L продаватися не буде. Всього машину можна буде купити в п’яти модифікаціях – Vogue, Lifestyle, Design, Sport і Sport plus.

Розмір колісної бази у кросовера виріс на 88 мм. За запевненням представників компанії, завдяки цьому збільшився запас місця для ніг задніх пасажирів. Об’єм багажного відділення при цьому залишився незмінним – 550 л. (З розкладеними задніми сидіннями цей показник зростає до 1550 л.).

Габаритна довжина Audi Q5L склала 4765 мм, ширина – 1893 мм, а висота – 1659 міліметрів. Розмір колісної бази дорівнює 2908 міліметрів. Лінійка двигунів машини включає два 2,0-літрових наддувних мотора. Потужність одного з них становить 190 к.с., а другого – 252 кінські сили. Обидва агрегати поєднуються з семиступінчастим “роботом” з двома зчепленнями і системою повного приводу.

Також новинка отримала матричні фари головного світла, мультимедійний комплекс з 8,3-дюймовим дисплеєм, навігаційну систему і проекційний екран.

Виробництво новинки ведеться на підприємстві в Чанчуні. Будівництво цього заводу була запущено в кінці 2014 року. Потужність нового підприємства склала до 150 тис. автомобілів на рік.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook