Автоновини

Відео: Rolls-Royce випробував в пустелі свій перший кросовер

Компанія Rolls-Royce опублікувала на своєму YouTube-каналі відеоролик, в якому показані випробування першого кросовера британської марки – Cullinan. Тести пройшли в пустелі неподалік від Дубая.

Кросовер побудують на надлегкій алюмінієвій архітектурі, яка згодом ляже в основу інших майбутніх моделей британської марки. За попередніми даними, Cullinan отримає агрегат від Phantom нового покоління – 6,75-літровий мотор V12 з двома турбінами, що видає 671 к.с. і 900 Нм крутного моменту. Двигун буде працювати разом з восьмиступінчастим «автоматом» ZF і системою повного приводу.

Прем’єра Rolls-Royce Cullinan, розробка якого ведеться останні три роки, відбудеться на спеціальному заході влітку 2018 року. Раніше стало відомо, що Rolls-Royce приступив до фінальних тестів свого першого кроссовера, висвітлення яких довірили National Geographic.

Кампанія, що отримала назву «The Final Challenge» ( «Останнє випробування»), стартувала на початку квітня в Північно-Шотландському нагір’ї. Автомобілі також повинні відвідати Австрійські Альпи, пустелі Близького Сходу, а завершаться тести в США.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook