Автоновини

Презентовано новий позашляховик Богдан-2351 (відео)

Задовго до розробки автомобіля “Богдан 2351” його цивільний прототип, повнопривідний Great Wall Wingle 5 doublecab, проходив тестову експлуатацію в одному зі спеціальних підрозділів ЗСУ. Не отримавши технічних проблем, потім він пройшов в районах проведення АТО понад 60 тисяч км. Про це сказав технічний директор автоскладального заводу №2 компанії “Богдан Моторс” Владислав Іллєнко під час презентації нового багатоцільового позашляховика “Богдан 2351”.

“На вимогу військових була істотно допрацьована підвіска автомобіля із застосуванням посилених ресор і амортизаторів. Комплектація автомобіля поповнилася шинами з малюнком спеціальної конфігурації для полегшення пересування по місцевості зі складними грунтами. Панель приладів обладнується додатковим вимикачем освітлювальних приладів, що дозволяє працювати в режимі світломаскування. Також забезпечена можливість буксування причепа або іншого транспортного засобу вагою до 1,5 тонни, а якщо він обладнаний додатковими гальмами – то і до 3 тонн “, – розповів Іллєнко.

Новий багатоцільовий позашляховик “Богдан 2351” презентували журналістам на автоскладальному заводі №2 компанії “Богдан Моторс” в Черкасах. Це уніфікований багатоцільовий позашляховик, який покликаний замінити морально і технічно застарілий УАЗ на всіх без виключення дільницях армійської служби. Нова машина має більш потужний двигун потужністю 143 к.с., вищу максимальну швидкість і вантажопідйомність.

У перспективі, “Богдан 2351” – це готова платформа для створення легкого автомобіля вогневої підтримки, з можливістю розвитку в модифікації для військових зв’язківців, саперів, радіаційної та хімічної розвідки і аеророзвідки.

 

ДЖЕРЕЛО: autocentre.ua

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook