Автоновини

Toyota перетворила Land Cruiser Prado в комерційного перевізника

Фото: Toyota

Компанія Toyota представила нову модифікацію позашляховика Land Cruiser Prado під назвою Utility Commercial, пристосовану для комерційних перевезень. Новинка поки буде представлена ??тільки на ринку Великобританії.

Land Cruiser Prado Utility Commercial відрізняється від стандартного позашляховика одинарною кабіною, яка обгороджена від вантажного відсіку з рівною підлогою спеціальною перегородкою з віконцем. Новинка доступна як з короткою, так і з довгою колісною базою.

У короткому варіанті SWB довжина автомобіля склала 4395 міліметрів. Об’єм багажного відділення дорівнює 1 574 літрам, а максимальна корисне навантаження склало 593 кілограми. Що стосується довгобазної версії LWB, то її довжина дорівнює 4840 мм, і вона може взяти на борт 2216 літрів вантажу масою не більше 756 кілограмів.

Land Cruiser Prado Utility Commercial оснащується 2,8-літровим дизельним мотором, що розвиває 177 к.с. і 420 Нм крутного моменту (у варіанту LWB момент збільшений до 450 Нм). Двигун працює в парі з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Стандартне обладнання включає ABS, кондиціонер, круїз-контроль, систему контролю тиску в шинах, а також аудіосистему з шістьма динаміками.

У Великобританії ціни Land Cruiser Prado Utility Commercial починаються від 27 546 фунтів стерлінгів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook