Автоновини

Спортивна версія Hyundai i30 вперше помічена на тестах

Фото: Autocar

Компанія Hyundai приступила до дорожніх випробувань спортивної модифікації хетчбека i30. Шпигунські фотографії з тестів були опубліковані виданням Autocar. За їхніми даними, новинка отримає приставку в назві N-Line і буде представлена ??цього літа. Основним конкурентом машини називається Ford Focus ST-Line.

Судячи з фотографій, хетчбек отримає агресивні бампери, світлодіодну оптику, інші бічні «спідниці», спортивну вихлопну систему і 18-дюймові колісні диски, «взуті» в шини Michelin Pilot Sport 4. Також автомобіль укомплектують модернізованими амортизаторами і іншою підвіскою.

Технічні характеристики i30 N-Line поки невідомі. Швидше за все, лінійка двигунів включатиме бензиновий трициліндровий турбодвигун робочим об’ємом один літр потужністю 120 к.с., а також 140-потужний 1,4-літровий агрегат. Дизельна лінійка буде представлена ??1,6-літровими двигунами потужністю 110 і 136 кінських сил.

Раніше Hyundai представив “заряджений” i30 N. Хот-хеч оснастили дволітровою наддувною «четвіркою», яка доступна в двох стадіях форсування і з шестиступінчастою механічною коробкою передач. Базовий варіант розвиває 250 к.с. і 353 Нм крутного моменту, що дозволяє хот-хетчу розганятися з місця до 100 км / год за 6,4 секунди.

Топова версія, мотор якої видає 275 сил, здатна набирати першу “сотню” на 0,3 секунди швидше. В обох випадках максимальна швидкість примусово обмежена електронікою на позначці 250 км на годину.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook