Автоновини Пекін-2018

Марка MG анонсувала прем’єру нового кросовера

Фото: MG

Британо-китайська компанія MG, яка входить в концерн SAIC, опублікувала перші тизерні зображення нового кросовера під назвою X-Motion. Прем’єра автомобіля відбудеться в кінці квітня на автосалоні в Пекіні. На мотор-шоу буде показаний концепт майбутньої серійне моделі.

Серійна версія машини з’явиться в продажу на місцевому ринку в наступному році. У модельному ряду бренду новинка займе місце на щабель вище GS. Судячи із зображень, кросовер виконають відповідно до нового фірмового дизайну марки, який вперше був показаний на електричному прототипі E-Motion.

За даними Autocar, X-Motion побудують на базі моделі Roewe RX8. Цей автомобіль комплектується 2,0-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом. Потужність агрегату становить 225 к.с. Швидше за все, цей двигун буде встановлюватися і на серійний X-Motion. Можливо, в майбутньому у моделі з’явиться електрична версія, а також модифікація з гібридною силовою установкою.

Спершу новий кросовер буде пропонуватися тільки на китайському ринку, а згодом компанія випустить версію для Великобританії.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook